So I'm running Drupal 7 with the IMCE 7.x-1.1, Wysiwyg 7.x-2.0 (w/CKeditor), IMCE Wysiwyg bridge 7.x-1.x-dev modules. Everything seems to work well. I get the Image button in CKeditor, and I can browse the server. From there I can upload a new file. However, when I upload a new file it hangs and I just get a forever spinning progress animation (see image). If I close out of the browse the server window and open it again, the file is available for me to insert.

Seems all is working except for the upload progress animation to recognize the file actually finished uploading.

Files: 

Comments

Status:Active» Postponed (maintainer needs more info)

Any js errors?

I have the same problem and i get this error:

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; .NET4.0E; .NET CLR 1.1.4322)
Timestamp: Wed, 16 Feb 2011 23:56:44 UTC

Message: Object doesn't support this property or method
Line: 7
Char: 4764
Code: 0
URI: /sites/all/modules/imce/js/jquery.form.js?lgqhro

And here is a report from google chrome:
Uncaught TypeError: Object function (a,b){return new d.fn.init(a,b,g)} has no method 'handleError'

Hi,
the same problem here. Reloading the page after each action works for me. But it's not a good solution ;)

Ist is possible to insert a command somewhere which reloads the page after each action?

Thanks!
I'm looking forward to a solution which is better than mine ;)

just using IMCE with the CKEditor plugin (Not through WYSIWYG) and I get the same thing. Just sits and spins until I close the upload window.

same problem here, also I can not delete uploaded files with the delete button

Same problem exactly. I also get a fast "flash by" Ajax error when uploading a new module, although modules do then appear to install and function properly. I just wonder if the two issues are related.

It seems jQuery form plugin is incompatible with jQuery1.5
As a workaround you may disable jQuery Update module.
Similar issues:
#1046720: Drupal AJAX forms broken in jQuery 1.5
#1064890: Update jQuery Form to 2.64

I also get a fast "flash by" Ajax error when uploading a new module

Version:7.x-1.1» 7.x-1.x-dev
Status:Postponed (maintainer needs more info)» Fixed

7.x-dev now includes jquery.form v2.67 which is compatible with jQuery 1.5.
http://drupalcode.org/project/imce.git/commit/6bb2743

You can use it with jQuery update module enabled.

I am running jQuery 7.x-2.1 and IMCE 7.x-1.3. Still getting the same forever spinning ball after uploading a file with IMCE. As before, the file does upload but I still have to quit and restart IMCE before I can see it listed. And still the same flash by AJAX error when uploading a new module or module update.

Have Uninstalled and Reinstalled both modules, cleared caches, experimenting with different configuration options - no joy. Am I missing something obvious here? As a Drupal novice this is not at all unlikely!

Thanks.

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.

Found my problem - Safari extensions added by DivX cause IMCE to "work but hang" when uploading a file. Removed extensions and IMCE works fine. AJAX error still exists, but obviously an unrelated problem.

Version:7.x-1.x-dev» 7.x-1.5
Assigned:Unassigned» indigetal
Status:Closed (fixed)» Active

Drupal 7.12 IMCE 7.x-1.5, CKEditor 7.x-1.8 and CKEditor 3.6.2-3

I'm also having a similar issue right now where the progress spinner goes on and on forever, although often times the file is never actually downloaded. I get no error messages, have confirmed that jquery.form.js is v2.67, and have uninstalled all DivX browser plugins. Pretty miserable at this point...

Assigned:indigetal» Unassigned

Did not mean to do that... IMCE uploader is still not working.

@indigital:

Try to empty the browser cache (this did it for me).
Does this work for you ?

I had the problem of hanging upload, but it was successfully uploading files - in Firefox.
I switched to Internet Explorer and it's absolutely fine.

Status:Active» Closed (cannot reproduce)

Please provide info to reproduce it.

Status:Closed (cannot reproduce)» Active

I'm having a similar issue in the 6.x-2.3 version of this module. When I check the Error Console in Google Chrome, I get the following error:

Uncaught TypeError: Object function (a,b){return new p.fn.init(a,b,c)} has no method 'handleError'

This occurs in jquery.form.js on line 6.

To reproduce all I do is open IMCE from the Content Creation page (e.g. Story, Page) and then try to upload a file. The loading spinner starts and keeps going seemingly never uploading the file, however, when I refresh the IMCE window, the file has indeed been uploaded.

Solution: Update ctools to the latest version.

I've just spent several hours debugging in the wrong places due to these errors I was getting on the console:

On Firefox: imce uncaught exception: Invalid JSON:...
On Chrome: Uncaught TypeError: Object function (a,b){return new p.fn.init(a,b,c)} has no method 'handleError'

Firefox was pointing to ckeditor.js as the culprit and Chrome chose jquery.form.js. This was disconcerting since both files in other sites were working fine with the same versions that I was using on this one.

It turned out that that an ack on my site (ack -a 'jquery.form.js') revealed that ctools was adding it using drupal_add_js(), so at that point I tried to update this module and finally I saw my spinning wheel go away.

Status:Active» Closed (fixed)

FYI replacing /sites/all/modules/imce/js/jquery.form.js with this worked for me in D6: http://malsup.github.io/jquery.form.js

I had the same problem in D6. A lot of people have a newer version of jQuery and the correct jquery.form.js is required in that case...