Hi all,

I'm using 7.x-1.x-dev together with Views 7.x-3.x-dev.

When I create a view showing teasers of a content type, for which I have a Content Template, I get the error mentioned in the title for each result. The error refers to line 932 in the contemplate.module file.

This occurs when the View is configured in such a way that the 'Display Links' option is disabled.

This seems logical when looking at the code :

$vars['content'] = array(
  'body'        => $vars['content']['body'],
  'links'       => $vars['content']['links'],
);

I figured that if links display is disabled in the view settings, $vars['content']['links'] would be empty at this stage.

Changing line 932 to the following code, solved things for me.

'links'       => (isset($vars['content']['links']) ? $vars['content']['links'] : FALSE ),

Feel free to correct my code there, as I might not be using best-practice coding standards.

I should also read up on how to create a patch. Promise I'll do so. In the meanwhile, maybe someone else can patch / commit this.

Best regards,
Wouter

Files: 
CommentFileSizeAuthor
#1 contemplate-1191688.patch1.03 KBdgtlmoon

Comments

StatusFileSize
new1.03 KB

try this one..

Please test patch

Actually, i'm not sure what you mean, could you attach an export of your view?

Status:Needs review» Needs work

+++ b/contemplate.moduleundefined
@@ -941,7 +941,7 @@ function contemplate_preprocess_node(&$vars) {
         $vars['content'] = array(
           'body'        => $vars['content']['body'],
-          'links'       => $vars['content']['links'],
+          'links'       => (isset($vars['content']['links'])) ? $vars['content']['links'] : FALSE

Why are you assigning $vars['content']['body'] and $vars['content']['links'] to itself?