Module IMCE http://drupal.org/project/imce don't work correct with this theme. No buttons in the file browser :(

Comments

Hi,

Thanks for reporting this. Are you sure already setup the module properly?

Dan

Problem is "metropolis.js" (cycle javascript)

1) Edit file metropolis.js and remove

jQuery('.slideshow').cycle({
   fx: 'fade' ,
   timeout: 6000,
   delay: 1000
});

2) Create metropolis.cycle.js (directory scripts)

(function ($) {
Drupal.behaviors.metropoliscycle = {
attach: function(context) {
jQuery('.slideshow').cycle({
fx: 'fade' ,
timeout: 6000,
delay: 1000
});
}
};
})(jQuery);

3) Edit template.php and insert

if (drupal_is_front_page()) {
drupal_add_js(drupal_get_path('theme', 'metropolis') . '/scripts/metropolis.cycle.js');
}

H manducz,

Thank you for the solutions, still confused since the slide and superfish work fine with that script :)

Let say we have ten plugin should we creating each script individually..

Dan

This solution doesn't appear to be working for Drupal 6

On a somewhat related note, CKEditor (6.x-1.5) doesn't work with Metropolis 6.x-1.2 either. (Works in all other themes / subdomains of my multisite install.)

I went through CKEditor's troubleshooting instructions to no avail – <?php print $scripts; ?> and <?php print $closure; ?> are in place, so this is probably something js-related.

Hi,

So confirmed if this is the JS problems, I will try to releasing new version in a few days.

Thanks anyone,

Status:Active» Closed (fixed)

Hi,

Metropolis 6.x-1.3 and Metropolis 7.x-1.2 released and it should fix the JS problems. Please clear the cache. Re-open this thread if you still find any JS problems.

Thanks,
Dan