After I have activated the module the following errors/warnings appear in recent log messages:

Warning: Missing argument 3 for wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process(), called in K:\gedichten\sites\all\modules\ckeditor\includes\ckeditor.page.inc on line 174 and defined in wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process() (regel 25 van K:\gedichten\sites\all\modules\wysiwyg_filter\wysiwyg_filter.pages.inc).
Warning: Missing argument 4 ...
Warning: Missing argument 5 ...
Warning: Missing argument 6 ...

Why do I get these warnings / errors, and how can I solve this? I use WYSIWYG Filter with CKeditor.

line 174 of ckeditor.page.inc:
$text = $filters[$name]['process callback']($text, $__filters[$name]);
line 25 of wysiwyg_filter.pages.inc:
function wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process($text, $filter, $format, $langcode, $cache, $cache_id) {

Comments

Project:WYSIWYG Filter» CKEditor - WYSIWYG HTML editor
Version:7.x-1.6-rc2» 7.x-1.x-dev
Component:Miscellaneous» Code
Category:support» bug

my personal opinion is: focus our energy on the wysiwyg module which does a bridge to many editors.
life is too short too double efforts on drupal modules which support only one editor like ckeditor.module, tinymce.module etc. - we should abandon them.
that said, of course everyone is free to use and contribute what they like.

in this case it looks like the ckeditor module calls our function in a wrong way - passing it over.
see: http://drupalcode.org/project/wysiwyg_filter.git/blob/6cbb1f4b37bcd089eb...

@CFW: please check which version of ckeditor you are using.

Title:Missing argumentWYSIWYG filter - Missing argument

@CFW, i make a little fix so pls check last DEV version and write does it help or not.

Greetings

Status:Active» Fixed

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.

I am also getting the same error messages...

Warning: Missing argument 4 for wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process(), called in /u01/www/vhosts/www..../httpdocs/sites/all/modules/ckeditor/includes/ckeditor.page.inc on line 189 and defined in wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process() (line 25 of /u01/www/vhosts/www..../httpdocs/sites/all/modules/wysiwyg_filter/wysiwyg_filter.pages.inc).

missing argument 4, 5 and 6 and then:
Notice: Trying to get property of non-object in wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process() (line 36 of /u01/www/vhosts/www.../httpdocs/sites/all/modules/wysiwyg_filter/wysiwyg_filter.pages.inc).

CKeditor v 7.x-1.8
Any ideas how I can fix this?

Status:Closed (fixed)» Active

I switched to HTML purifier and am still getting the similar errors:

Warning: Missing argument 5 for _htmlpurifier_process(), called in C:\mowes_portable\www\drupal\sites\all\modules\ckeditor\includes\ckeditor.page.inc on line 241 and defined in _htmlpurifier_process() (line 148 of C:\mowes_portable\www\drupal\sites\all\modules\htmlpurifier\htmlpurifier.module).

Arguments 4 & 5. and then:

Notice: Undefined variable: langcode in _htmlpurifier_process() (line 149 of C:\mowes_portable\www\drupal\sites\all\modules\htmlpurifier\htmlpurifier.module).

HTML Purifier code at line 148:

function _htmlpurifier_process($text, $filter, $format, $langcode, $cache) {
  return _htmlpurifier_process_text($text, $filter, $format, $langcode, TRUE);
}

CKEditor code at Line 241:
$text = $filters[$name]['process callback']($text, $format_filters[$name], $_POST['input_format']);
Any idea how to resolve this?
thanks

Status:Active» Closed (fixed)

This is bug in CKEditor module. Pls follow this issue: #1554840: [D7] Missing argument - WYSIWYG Filter, HTML Purifier & HTMLawed - it should be fixed in last DEV version.
Greetings

I am using ckeditor 7.x-1.9 and wysiwyg_filter 7.x-1.6-rc2 and in my watchdog log I am getting lots of:

Warning: Missing argument 4 for wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process(), called in sites\all\modules\contrib\ckeditor\includes\ckeditor.page.inc on line 241 and defined in wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process() (line 25 of sites\all\modules\contrib\wysiwyg_filter\wysiwyg_filter.pages.inc).

Warning: Missing argument 5 for wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process(), called in sites\all\modules\contrib\ckeditor\includes\ckeditor.page.inc on line 241 and defined in wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process() (line 25 of sites\all\modules\contrib\wysiwyg_filter\wysiwyg_filter.pages.inc).

Warning: Missing argument 6 for wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process(), called in sites\all\modules\contrib\ckeditor\includes\ckeditor.page.inc on line 241 and defined in wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process() (line 25 of sites\all\modules\contrib\wysiwyg_filter\wysiwyg_filter.pages.inc).

And this is probably related:

Notice: Trying to get property of non-object in wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process() (line 36 of sites\all\modules\contrib\wysiwyg_filter\wysiwyg_filter.pages.inc).

I haven't had a chance to actually debug this at all yet.

[edit] fixed typo.

Version:7.x-1.x-dev» 7.x-1.9
Status:Closed (fixed)» Active

@rooby,
thank you for noticing this. We try check this as soon as possible.

Status:Active» Closed (fixed)

This bug is realted with this issue #1728318: [D7] Text format filters are not properly given $format; cannot look up their per-format settings.
It was fixed so pls update to last DEV version to check does it work.
If u have any problem with it pls write on this related issue.

Greetings

Issue summary:View changes

I forgot to mention a few things