Thanks for pointing me this module which I am testing at http://jaaiwest.in It works great out of the box in FF, Opera, Iron,Chrome,Safari and IE8. I get weird behavior in IE9 where the form initially starts loading then disappears and then re-appears after some time.

Here is a possible bug:
If I choose this option in modal form settings Login links settings->"Show links and open them in a modal" I get the error below.
The option Login links settings->"Show links" works fine.

An AJAX HTTP error occurred.
HTTP Result Code: 404
Debugging information follows.
Path: http://jaaiwest.in/modal_forms/ajax/modal_forms/ajax/register
StatusText: Not Found
ResponseText:
Page not found | JAAI West Zone-Jesuit Alumni Associations of India
Skip to main content
JAAI West Zone-Jesuit Alumni Associations of India
To give and not to count the cost
Page not found
The requested page could not be found.
Powered by Drupal

Comments

I can reproduce the problem with "Show links and open them in a modal". May have forgotten to test it. Will take a look at it.

The IE9 problem I will also test later on.

Thanks for trying out this module!

Title:An AJAX HTTP error occurred.Register and password links in login popup has wrong paths plus IE 9 issue

The password and register links in login popups should now open correctly in modals. I had missed to update the path for these links.

There is a documentation bug. Or logical.

In documentation we have: <a class="ctools-use-modal" href="modal_forms/nojs/user/login">Modal Login</a>
But this should be <a class="ctools-use-modal" href="/user/login">Modal Login</a>

So if we want to have a way to allow users have both ajax and not ajax links this is a logical bug otherway it is documentation bug.

UPD: misspaced comment but partially for same issue

Version:» 7.x-1.x-dev

Did you folks ever work out the ctools+modal+IE9 issues here? I'm suffering through the same bug and have not yet found a solution. I'm NOT using this module - it seems to be an issue with ctools proper. Just looking for pointers if one of you fixed it before I take a deep dive into the modal code abyss. Thanks.

Category:bug» support
Status:Active» Fixed

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.