I get many errors on a unique node at each cron run.
The node is random, almost never the same.

I get always this kind of warning:

Location: http://web2.see.asso.fr/boost_views.php?new_nodes[531]=531&rand=300997003&key=9c044392b8c872c661a95c7102ff0338
Message:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'INNER JOIN node_access na ON na.nid = node.nid WHERE (na.grant_view >= 1 AND ((n' at line 1 query: INNER JOIN node_access na ON na.nid = node.nid WHERE (na.grant_view >= 1 AND ((na.gid = 0 AND na.realm = 'all') OR (na.gid = 1 AND na.realm = 'nodeaccess_rid') OR (na.gid = 0 AND na.realm = 'nodeaccess_uid') OR (na.gid = 0 AND na.realm = 'nodeaccess_author') OR (na.gid = 0 AND na.realm = 'og_public'))) dans /home/shareontheweb/public_html/sites/all/modules/views/includes/view.inc à la ligne 775.

Note that what I read in the log is not exactly that: all "'" are replaced by '

I also get some other warnings on the same node, but node always for example:

Location http://web2.see.asso.fr/boost_views.php?new_nodes[532]=532&rand=1904212625&key=9c044392b8c872c661a95c7102ff0338
Referrer
Message Illegal choice 918 in field_resources_nid element.

This has no apparent consequences however, it just fills up the logs every cron run.

Thanks for help

Comments

I am experiencing this too, subscribe.

Status:Active» Postponed (maintainer needs more info)

Can someone confirm if this issue is still valid in Boost 6.x-1.20?

Are you both running og? latest version?

Hard to say whether Boost really is the cause here. Otherwise, I'd suggest disabling the option that flushes views cache on content update.

Today I had this problem for the first time. (I am running Boost 6.x-1.20 and OG 6.x 2.4))
I updated views from 6.x-2.16 to 6.x-3.0 and when I tried to save a new node I got lots of PHP errors and it took a lot of time before it was ready.
In my boost settings I unchecked "Clear all cached views pages associated with a node on insert" and after that the problem was gone.
The strange thing is that I tried to insert another type of content than mentioned in the error (my insert had nothing todo with the content_type "medicatie_node" or "combi3"!)
My exact errors were:
Location: https://my-site/boost_views.php?new_nodes%5b10165%5d=10165&rand=19850511...
Message: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'FROM node node INNER JOIN flag_content flag_content_node ON node.nid = flag_co' at line 2 query: SELECT DISTINCT FROM node node INNER JOIN flag_content flag_content_node ON node.nid = flag_content_node.content_id AND (flag_content_node.fid = 19 AND flag_content_node.uid = 0) LEFT JOIN content_type_medicatie_node node_data_field_combi3 ON node.vid = node_data_field_combi3.vid INNER JOIN node_access na ON na.nid = node.nid WHERE (na.grant_view >= 1 AND ((na.gid = 0 AND na.realm = 'all') OR (na.gid = 0 AND na.realm = 'content_access_author') OR (na.gid = 1 AND na.realm = 'content_access_rid') OR (na.gid = 0 AND na.realm = 'private_author') OR (na.gid = 0 AND na.realm = 'og_public') OR (na.gid = 1 AND na.realm = 'forum_access'))) AND ( (node.type in ('medicatie_node')) AND ((node_data_field_combi3.field_combi3_value) LIKE ('%Combi3%')) AND (node.nid = 10165 ) ) LIMIT 0, 12 in C:\Program Files\BitNami Drupal 6 Stack\apps\drupal\htdocs\sites\all\modules\views\plugins\views_plugin_query_default.inc op regel 1150.