Notice: Undefined index: imagefield_preset in template_preprocess_views_nivo_slider_view_nivo_sliderfields() (line 84 of /var/www/my-site/sites/all/modules/views_nivo_slider/views_nivo_slider.module).
Notice: Undefined index: controlNav in template_preprocess_views_nivo_slider_view_nivo_sliderfields() (line 94 of /var/www/my-site/sites/all/modules/views_nivo_slider/views_nivo_slider.module).
Notice: Undefined index: controlNavThumbsField in template_preprocess_views_nivo_slider_view_nivo_sliderfields() (line 141 of /var/www/my-site/sites/all/modules/views_nivo_slider/views_nivo_slider.module).
Notice: Undefined index: controlNav in template_preprocess_views_nivo_slider_view_nivo_sliderfields() (line 159 of /var/www/my-site/sites/all/modules/views_nivo_slider/views_nivo_slider.module).

What do you make of these??

Comments

Temporary solution! Paste in 81. row this: $style['controlNav'] = '';

Got the same Problem.

Notice: Undefined index: imagefield_preset in template_preprocess_views_nivo_slider_view_nivo_sliderfields() (Zeile 84 von /home/polytech/application/sites/all/modules/views_nivo_slider/views_nivo_slider.module).
Notice: Undefined index: controlNav in template_preprocess_views_nivo_slider_view_nivo_sliderfields() (Zeile 94 von /home/polytech/application/sites/all/modules/views_nivo_slider/views_nivo_slider.module).
Notice: Undefined index: controlNavThumbsField in template_preprocess_views_nivo_slider_view_nivo_sliderfields() (Zeile 141 von /home/polytech/application/sites/all/modules/views_nivo_slider/views_nivo_slider.module).

etc.

on Drupal 7.12 and Nivo 7.x-2.x-dev.

Does anyone already got a solution?

Thanks in advance,
Cheers,
Matthias

Do what said etyike about line 81 and under that add line $style['imagefield_preset'] = 'preset1'; where preset1 is your imagecache preset name

Version:7.x-2.x-dev» 7.x-3.x-dev
Status:Active» Postponed (maintainer needs more info)

@tyax, that's a wrong way to hack module.

Please test out latest 3.x-dev to see if you still have the problem. It looks like you did not select a preset under "Image style for use in thumbs".

Status:Postponed (maintainer needs more info)» Active

It's wrong conf of " Format: Views Nivo Slider | Settings "

Probably have to add a check on the array.