Installed JW player and modules as described. (installed in libraries directory) Everything seems to be working the way it should be. However, in the "status report", a message is showing up telling the path to jwplayer.js and player.swf is not correct. I have seen a previous post frm Skillip changing the absolute path to these files.
I am quite sure the path is OK but it seems as if it needs an absolute path.......?

Files: 
CommentFileSizeAuthor
#5 Capture.PNG8.36 KBdnadrowski

Comments

Status:Active» Postponed (maintainer needs more info)

Where is the JW Player library located and what is the exact error message that you are seeing? I've tested /profiles/myprofile/libraries/jwplayer and sites/all/libraries/jwplayer and have not found any issues with the status report screen.

longtail content : sites/all/libraries/jwplayer

drupal contibution content: sitres/modules/jw_player/theme

Meanwhile the JW player is working properly. Only thing still to do is to have the possiblity to add a background "starting" image

Status:Postponed (maintainer needs more info)» Fixed

@RicoRico For more information on the situation with setting a starting image see #1395584: Provide image poster (with configuration to select the source). At present it is possible to set a poster manually but nothing is automatic as the image could come from a number of places. You can implement hook_preprocess_jw_player() to set the image or if you are calling the theme function directly you can do the following:

<?php
theme
('jw_player', $variables = array(
 
'file_object' => $file,
 
'preset' => 'your_preset',
 
'poster' => '/path-to/poster',
));
?>

I hope this gets you on your way. I'd be happy to have this configurable via the UI but I do not have the remit from work to do so on their time. I'm closing this issue as JW Player seems to be working properly for you now.

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.

StatusFileSize
new8.36 KB

I am also getting this error in my reports.

The file player.swf is not present in the directory sites/all/libraries/jwplayer
The file jwplayer.js is not present in the directory sites/all/libraries/jwplayer
Please consult INSTALL.txt for installation instructions.

The downloaded files for my libraries folder all have an underscore in them...
jw_player.js
jw_player.info
jw_player.admin.inc

I changed jw_player.js to jwplayer.js and got the one error to go away. However, I do not have the file "player.swf" anywhere in the dl from jwplayer.com. Therefore it isn't in my libraries folder.

When I try to add this field to my display content type it only shows a large space then play/progress bar with 0:00 time and an icon for sound.

Thank you in advance!

1) Create or open sites/all/libraries/jwplayer
2) Copy the files in the this zip to the directory

Done!

edit:

all has been fixed in dev version.