When opening the CKeditor box, it shows up and behaves correctly.
If it is closed and reopened during the same node edit session, it appears totally blank: no toolbar, nothing in the text area.

Files: 
CommentFileSizeAuthor
SecondOpening.JPG18.06 KBjvieille
FirstOpening.JPG31.77 KBjvieille

Comments

Status:Active» Postponed (maintainer needs more info)

Do you see any errors in Firebug (Firefox add-on) ? Please also check in Firebug's Net tab if all request are correct. What theme do you use ? Do you use CKEditor in popup mode/state ?

I get this error in Firebug:

x is undefined
[Stopper sur une erreur] t.push(u?'>':' style="display:none">')...DownFn)e.removeFunction(v.keyDownFn);
ckeditor.js?I (ligne 93)

The net Tab shows 9 requests, no error mentionned
I use Acquia Prosper theme
I use CKeditor in pop-up window

Thanks

@jvieille, if u re using standard mode (not pop-up window) everything works fine?

Greetings

Yes, perfectly

Status:Postponed (maintainer needs more info)» Needs work

Ok i can confirm this bug with pop-up window. For now i don't know how to fix it and why it doesn't work...

Title:Ckeditor blank if reopened[D6] CKEditor blank if reopened in pop-up window
Status:Needs work» Fixed

I commit changes to GIT (diff)

Pls update to last DEV version and everything should work.

Greetings

I updated to the latest dev of today, ran update, clear the Drupal cache.
I had also to clear the browser cache.

Thanks for solving this issue

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.