I am having an issue where aggregating the javascript files for better performance is causing the slideshows to not work. This is consistent behavior across all my client sites. The problem goes away when I remove aggregation. Here is a copy of the cdata code

<!--//--><![CDATA[//><!--
jQuery.extend(Drupal.settings, {"basePath":"\/","pathPrefix":"","ajaxPageState":{"theme":"dir2","theme_token":"Yd64K6UTnBqnW7NtMb-HD3Mrxmegp2p-_3XCcMOlnLA","js":{"misc\/jquery.js":1,"misc\/jquery.once.js":1,"misc\/drupal.js":1,"misc\/ui\/jquery.ui.core.min.js":1,"misc\/jquery.ba-bbq.js":1,"modules\/overlay\/overlay-parent.js":1,"misc\/jquery.cookie.js":1,"sites\/all\/modules\/views_slideshow\/js\/views_slideshow.js":1,"sites\/all\/modules\/ctools\/js\/dependent.js":1,"0":1,"sites\/all\/modules\/views_slideshow\/contrib\/views_slideshow_cycle\/js\/views_slideshow_cycle.js":1,"sites\/all\/libraries\/json2\/json2.js":1,"sites\/all\/libraries\/jquery.cycle\/jquery.cycle.all.js":1,"modules\/toolbar\/toolbar.js":1,"sites\/all\/themes\/dir2\/scripts\/custom-jquery.js":1},"css":{"modules\/system\/system.base.css":1,"modules\/system\/system.menus.css":1,"modules\/system\/system.messages.css":1,"modules\/system\/system.theme.css":1,"misc\/ui\/jquery.ui.core.css":1,"misc\/ui\/jquery.ui.theme.css":1,"modules\/overlay\/overlay-parent.css":1,"modules\/field\/theme\/field.css":1,"sites\/all\/modules\/logintoboggan\/logintoboggan.css":1,"modules\/node\/node.css":1,"modules\/search\/search.css":1,"modules\/user\/user.css":1,"sites\/all\/modules\/views\/css\/views.css":1,"sites\/all\/modules\/ctools\/css\/ctools.css":1,"sites\/all\/modules\/views_slideshow\/views_slideshow.css":1,"sites\/all\/modules\/addthis\/addthis.css":1,"modules\/shortcut\/shortcut.css":1,"sites\/all\/modules\/views_slideshow\/contrib\/views_slideshow_cycle\/views_slideshow_cycle.css":1,"modules\/toolbar\/toolbar.css":1,"sites\/all\/themes\/dir2\/style.css":1,"sites\/all\/themes\/dir2\/print.css":1}},"overlay":{"paths":{"admin":"node\/*\/edit\nnode\/*\/delete\nnode\/*\/revisions\nnode\/*\/revisions\/*\/revert\nnode\/*\/revisions\/*\/delete\nnode\/add\nnode\/add\/*\noverlay\/dismiss-message\nuser\/*\/shortcuts\nadmin\nadmin\/*\nbatch\ntaxonomy\/term\/*\/edit\nuser\/*\/cancel\nuser\/*\/edit\nuser\/*\/edit\/*","non_admin":"admin\/structure\/block\/demo\/*\nadmin\/reports\/status\/php"},"ajaxCallback":"overlay-ajax"},"CTools":{"dependent":{"edit-distance-postal-code":{"values":[],"num":1,"type":"hide"}}},"viewsSlideshow":{"product_images-block_1":{"methods":{"goToSlide":["viewsSlideshowPager","viewsSlideshowSlideCounter","viewsSlideshowCycle"],"nextSlide":["viewsSlideshowPager","viewsSlideshowSlideCounter","viewsSlideshowCycle"],"pause":["viewsSlideshowControls","viewsSlideshowCycle"],"play":["viewsSlideshowControls","viewsSlideshowCycle"],"previousSlide":["viewsSlideshowPager","viewsSlideshowSlideCounter","viewsSlideshowCycle"],"transitionBegin":["viewsSlideshowPager","viewsSlideshowSlideCounter"],"transitionEnd":[]},"paused":0},"product_images-block_1_2":{"methods":{"goToSlide":["viewsSlideshowPager","viewsSlideshowSlideCounter","viewsSlideshowCycle"],"nextSlide":["viewsSlideshowPager","viewsSlideshowSlideCounter","viewsSlideshowCycle"],"pause":["viewsSlideshowControls","viewsSlideshowCycle"],"play":["viewsSlideshowControls","viewsSlideshowCycle"],"previousSlide":["viewsSlideshowPager","viewsSlideshowSlideCounter","viewsSlideshowCycle"],"transitionBegin":["viewsSlideshowPager","viewsSlideshowSlideCounter"],"transitionEnd":[]},"paused":0}},"viewsSlideshowPager":{"product_images-block_1":{"bottom":{"type":"viewsSlideshowPagerFields"}},"product_images-block_1_2":{"bottom":{"type":"viewsSlideshowPagerFields"}}},"viewsSlideshowPagerFields":{"product_images-block_1":{"bottom":{"activatePauseOnHover":0}},"product_images-block_1_2":{"bottom":{"activatePauseOnHover":0}}},"viewsSlideshowCycle":{"#views_slideshow_cycle_main_product_images-block_1":{"num_divs":4,"id_prefix":"#views_slideshow_cycle_main_","div_prefix":"#views_slideshow_cycle_div_","vss_id":"product_images-block_1","effect":"fade","transition_advanced":1,"timeout":15000,"speed":700,"delay":0,"sync":1,"random":0,"pause":1,"pause_on_click":0,"action_advanced":1,"start_paused":0,"remember_slide":0,"remember_slide_days":1,"pause_when_hidden":0,"pause_when_hidden_type":"full","amount_allowed_visible":"","nowrap":0,"fixed_height":1,"items_per_slide":1,"wait_for_image_load":1,"wait_for_image_load_timeout":3000,"cleartype":0,"cleartypenobg":0,"advanced_options":"{}","advanced_options_choices":0,"advanced_options_entry":""},"#views_slideshow_cycle_main_product_images-block_1_2":{"num_divs":4,"id_prefix":"#views_slideshow_cycle_main_","div_prefix":"#views_slideshow_cycle_div_","vss_id":"product_images-block_1_2","effect":"fade","transition_advanced":1,"timeout":15000,"speed":700,"delay":0,"sync":1,"random":0,"pause":1,"pause_on_click":0,"action_advanced":1,"start_paused":0,"remember_slide":0,"remember_slide_days":1,"pause_when_hidden":0,"pause_when_hidden_type":"full","amount_allowed_visible":"","nowrap":0,"fixed_height":1,"items_per_slide":1,"wait_for_image_load":1,"wait_for_image_load_timeout":3000,"cleartype":0,"cleartypenobg":0,"advanced_options":"{}","advanced_options_choices":0,"advanced_options_entry":""}},"tableHeaderOffset":"Drupal.toolbar.height"});
//--><!]]>

all of my modules and core are up to date. Thoughts?

Here is a test link where compression is enabled - http://bab.hokkaido-select.com/baby-clothes/baby-shoes-and-socks/shoes-w...

Comments

Confirmed. Turning 'on' JS aggregation under D7 'Performance' stopped my view from displaying a random slideshow, showing instead only the first slide forever.

Bug appears in the 7.x-3.x-dev version as well as well

-- Cronin

and how to solve this? i have the same problem.

I'm noticing this as well.

I am noticing this as well. The console in Chrome is telling me this

Resource interpreted as Script but transferred with MIME type application/x-gzip and referencing all of the Javascript files. Interestingly enough this is only occurring on a few of my sites.

Turns out my problem was not related to this module at all but rather the LiteSpeed web server was sending the wrong content type. The problem was present regardless whether this module was enabled or not. If you're using a LiteSpeed web server see #1440534: Gzipped javascript sends wrong Content-Type response header on Litespeed webserver

Hmm nope I am using apache 2 as the server, ubuntu 10 maverick. this happens both on the live server as well as in the testing environment, so for me it seems to be related to the module

I'm running into this bug as well. Did anyone ever find out whether it was definitely module related? JS aggregation works great on every page of my site except for the pages with the views slideshows, so it looks like it would be module related... right?

I finally got the js aggregation to work with views slideshow per http://drupal.org/node/1290676

All I had to do is paste the json2.js code from https://github.com/douglascrockford/JSON-js/blob/master/json2.js into the json2.js file located at sites/all/libraries/json/json2.js

There was HTML appearing in my json2.js file before I did this apparently because I right-clicked and saved the file that way.

Haha, urlM, you are not alone ... I did the same mistake. Thanks for posting this simple solution ;)

Osopolar - Embarrassing, right? Haha!

That is embarrassing.
-5 nerd points for me.
lol, and thanks!

Issue summary:View changes
Status:Active» Fixed

I think this is fixed now ;-)

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed - issue fixed for 2 weeks with no activity.