When I use the links:

<a class="ctools-use-modal" href="modal_forms/nojs/user/login">Modal Login</a>
<a class="ctools-use-modal ctools-modal-modal-popup-small" href="modal_forms/nojs/user/login">Modal Login</a>

I get this:
An AJAX HTTP error occurred.
HTTP Result Code: 404
Debugging information follows.
Path: modal_forms/ajax/user/login
StatusText: Not Found
ResponseText:
Page not found | d7.rt
@import url("http://d7.rt/modules/system/system.base.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/modules/system/system.menus.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/modules/system/system.messages.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/modules/system/system.theme.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/modules/comment/comment.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/modules/field/theme/field.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/modules/node/node.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/modules/search/search.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/modules/user/user.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/sites/all/modules/views/css/views.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/sites/all/modules/ctools/css/ctools.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/sites/all/modules/ctools/css/modal.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/sites/all/modules/modal_forms/css/modal_forms_popup.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/themes/bartik/css/layout.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/themes/bartik/css/style.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/themes/bartik/css/colors.css?lyp14c");
@import url("http://d7.rt/themes/bartik/css/print.css?lyp14c");
Skip to main content
d7.rt
User login
Username *
Password *
Create new account
Request new password
Login
Modal LoginModal Login small
Page not found
The requested page "/modal_forms/ajax/user/login" could not be found.
Powered by Drupal 

Comments

Still getting this on a different site.
The user login link is for some reason being changed to
modal_forms/nojs/modal_forms/nojs/login
instead of:
modal_forms/nojs/user/login

Priority:Critical» Normal

Now that I realize that the module javascript is converting the links, and I was writing manual links so they were getting done double, that explains the page not found error.

I'm now getting a blank form in the popup but I notice that someone has left a javascript error in my site so that might be the cause. I'll close this when I have found my problem.

Title:Error when using login links as per the project pageAfter dialog of login show up, i input user name and password, press login, there is an error like that

AJAX HTTP.
HTTP: 200

Path: /demo/modal_forms/ajax/login
StatusText: OK

@import url("/modules/system/system.base.css?m1kov3");
@import url("/modules/system/system.menus.css?m1kov3");
@import url("/modules/system/system.messages.css?m1kov3");
@import url("/modules/system/system.theme.css?m1kov3");
@import url("/modules/system/system.admin.css?m1kov3");
@import url("/misc/ui/jquery.ui.core.css?m1kov3");
@import url("/sites/all/themes/mtnseven/jquery.ui.theme.css?m1kov3");
@import url("/modules/contextual/contextual.css?m1kov3");
@import url("/modules/comment/comment.css?m1kov3");
@import url("/modules/field/theme/field.css?m1kov3");
@import url("/modules/node/node.css?m1kov3");
@import url("/modules/search/search.css?m1kov3");
@import url("/modules/user/user.css?m1kov3");
@import url("/sites/all/modules/views/css/views.css?m1kov3");
@import url("/sites/all/modules/ctools/css/ctools.css?m1kov3");
@import url("/sites/all/modules/panels/css/panels.css?m1kov3");
@import url("/sites/all/libraries/superfish/css/superfish.css?m1kov3");
@import url("/sites/all/libraries/superfish/css/superfish-vertical.css?m1kov3");
@import url("/sites/all/libraries/superfish/css/superfish-navbar.css?m1kov3");
@import url("/sites/all/modules/context/plugins/context_reaction_block.css?m1kov3");
@import url("/sites/all/modules/mtn_management/mtn_management.css?m1kov3");
@import url("/sites/all/themes/mtnseven/reset.css?m1kov3");
@import url("/sites/all/themes/mtnseven/style.css?m1kov3");

.......
Is that link has changed? Help will be appriciated, thanks

Title:After dialog of login show up, i input user name and password, press login, there is an error like thatLogin modal pops up empty

This issue is for a different error.
This post is about the login form not displaying - Your issue is about it displaying but then failing on submit.

You best chance of finding a solution is to open a separate issue with as much description as you can give of your set up and the steps to reproduct the error.

Also, in response to myself in #2, the other js error was not the problem but I didn't have any more time to debug so I wen't back to non-modal login.

Has anyone else seen the problem of the login modal form poping up blank?

I was having this problem also...

To expand on Comment #2:

After looking at the config page /admin/config/development/modal_forms I saw that I had 'Enable for login links' checked. Having this checked, automatically makes a regular <a href="/user/login">login</a> link into a modal link. So you don't need the extra class and that whole href url, all you need to do is make a regular old link, and it'll pop it up in a modal/colorbox window.

So basically if you have it configured, all you need to make a modal login link is

<a href="/user/login">login</a>

And that should do it, for anyone that might be confused.

Yeah, that was my initial problem.

Then when I worked that out I didn't get the error anymore but my login pop up was just an empty page.

Status:Active» Closed (cannot reproduce)

Getting the same thing but on the comment form, from the committed patch http://drupal.org/node/1587924

An AJAX HTTP error occurred.
HTTP Result Code: 404
Debugging information follows.
Path: http://iamhere.co.za/modal_forms/ajax/modal_forms/ajax/comment/reply/62
StatusText: Not Found
ResponseText:
Page not found | I Am Here
@import url("http://iamhere.co.za/modules/system/system.base.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/modules/system/system.menus.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/modules/system/system.messages.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/modules/system/system.theme.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/sites/all/libraries/leaflet/dist/leaflet.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/modules/contextual/contextual.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/sites/all/modules/back_to_top/css/back_to_top.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/modules/comment/comment.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/modules/field/theme/field.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/modules/node/node.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/modules/search/search.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/modules/user/user.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/sites/all/modules/views/css/views.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/sites/all/modules/admin_menu/admin_menu.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/sites/all/modules/admin_menu/admin_menu.uid1.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/sites/all/modules/admin_menu/admin_menu_toolbar/admin_menu_toolbar.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/modules/shortcut/shortcut.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/sites/all/modules/ctools/css/ctools.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/sites/all/modules/lightbox2/css/lightbox.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/sites/all/modules/ctools/css/modal.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/sites/all/modules/modal_forms/css/modal_forms_popup.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/sites/all/modules/panels/css/panels.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/sites/all/modules/tagadelic/tagadelic.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/sites/all/themes/corporateclean/style.css?mdxwco");
@import url("http://iamhere.co.za/sites/default/files/color/corporateclean-8097f99e/colors.css?mdxwco");
Skip to main content
Edit view
Configure block
Page not found
The requested page "/modal_forms/ajax/modal_forms/ajax/comment/reply/62" could not be found.

I'm only however getting this on certain pages. Checked the log and I just see what it's available in the message above.