I've noticed that VirtualEarth layers don't always appear in Firefox. In fact I still haven't managed to make them appear even once in Firefox, after a quick search, I got here: http://trac.osgeo.org/openlayers/ticket/3518 wich in turn led me to find that the use of VirtualEarth got deprecated in OpenLayers: https://github.com/openlayers/openlayers/commit/3d0d2cbc
So it seems support to Layer.Bing is the way to go.

Files: 
CommentFileSizeAuthor
#3 0001-Enable-Microsoft-Bing-layers.patch5.96 KBPol
FAILED: [[SimpleTest]]: [MySQL] 238 pass(es), 0 fail(s), and 4 exception(s).
[ View ]

Comments

Category:feature» bug
Priority:Normal» Major

After several attempt I am also unable to get Virtual Earth to display in Firefox.

I'm experiencing similar behavior with Virtual Earth layers as very often I only see the "bing" logo and white space where the map should be. Must refresh the page to see the map.

StatusFileSize
new5.96 KB
FAILED: [[SimpleTest]]: [MySQL] 238 pass(es), 0 fail(s), and 4 exception(s).
[ View ]

Patch to enable Microsoft Bing layers.

For testing purpose ONLY, you can use the key: AqTGBsziZHIJYYxgivLBf0hVdrAk9mWO5cQcb8Yux8sW5M8c8opEC2lZqKR1ZZXf

Status:Active» Needs review

Status:Needs review» Needs work

The last submitted patch, 0001-Enable-Microsoft-Bing-layers.patch, failed testing.

I exparience the same issue. Now and then maps do not display on FF. How to fix this?

This is not working for me either - after changing all my maps to use Bing, I discovered that they are not displaying in FF. This is quite a problem since Google Satellite imagery is very poor for my location but Bing has very good coverage.

Anyone have a fix please?

Assigned:Unassigned» Pol

I'll handle it as I have a bit more time.

Status:Needs work» Fixed

Fixed!

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.