I am getting the following error messages in my Error Log...

Warning: Missing argument 4 for wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process(),
called in /u01/www/vhosts/www..../httpdocs/sites/all/modules/ckeditor/includes/ckeditor.page.inc
on line 189 and defined in wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process()
(line 25 of /u01/www/vhosts/www..../httpdocs/sites/all/modules/wysiwyg_filter/wysiwyg_filter.pages.
inc).

it repeats above error for missing argument 4, 5 and 6 and then this error:

Notice: Trying to get property of non-object in wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process() (line 36 of /u01/www/vhosts/www.../httpdocs/sites/all/modules/wysiwyg_filter/wysiwyg_filter.pages.inc).

WYSIWYG filter 7.x-1.6-rc2
CKeditor v 7.x-1.8
Any ideas how I can fix this? I have had to disable WYSIWYG because although it was still working, it was really slowing my site down.
Thanks
Gina

Files: 

Comments

I have this error too
when I use taxonomy field this error shows

I forget to attached patch, sorry. please see attached file next.

Status:Active» Needs review
StatusFileSize
new625 bytes

the patch file.

The patch in #3 seems to address the first warning in the bug report, but not the notice: Trying to get property of non-object in wysiwyg_filter_filter_wysiwyg_process()

Status:Needs review» Needs work

arnoldbird is right.

Status:Needs work» Reviewed & tested by the community

My bad. The second error is addressed in #1728318: [D7] Text format filters are not properly given $format; cannot look up their per-format settings. Use both patches and it should work.

Just wanted to chime in and help get this some traction. This patch is a super straightforward way to deal with optional function params. Gets a +1 from me as well.