DS version: 2012-05-09

Hi,

For this error:

Notice: Undefined index: taxonomy_term in taxonomy_field_formatter_view() (line 1488 of ......../drupal-7.14/pressflow/demo/modules/taxonomy/taxonomy.module).
EntityMalformedException: Missing bundle property on entity of type taxonomy_term. in entity_extract_ids() (line 7539 of ........../drupal-7.14/pressflow/demo/includes/common.inc).

Found the problem and I can re-produce it every time! The formats for the Taxonomy Field: "Rendered taxonomy term" and "Seperated".

After a fresh D7.14 install, I systematically enabled modules (Entity API, fieldgroup, Renderable Elements, DS) and tested taxonomy terms using "Preview" on an Article with the "Default" format "Link". It was not until I installed DS and changed it to either one of the DS formats when I get this error. It only does this when you enter a term, other wise having defined terms or not, when you enter a term it will cause the error.

Comments

Priority:Major» Normal

Who uses 'Preview' ? :) No, I'll have a look at it, shouldn't be hard to fix.

Status:Active» Fixed
StatusFileSize
new1.8 KB

Committed and pushed, thanks for the report!

Your welcome! :) Great! Keep up the excellent development! And, thank you for the prompt reply and fix!...

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.

Status:Closed (fixed)» Patch (to be ported)

I have the same error with Version 7.x-1.5. Also with the lastest Version 7.x-1.6 it's still not fixed.
Could you provide also a patch for this Version?

Version:7.x-2.x-dev» 7.x-1.x-dev
Status:Patch (to be ported)» Fixed
StatusFileSize
new906 bytes

This should do it.

Status:Fixed» Closed (fixed)