Hi,

With the new version of Insert, I seem to be having an issue with the 'Download original' links when using the Lightbox module. Even if I select Absolute links, I'm getting some odd code when an insert is done..

Grabbing an example of generated HTML:

<a href="/sites/default/files/imagecache/review_cover_full/reviews/sdkfz254-tracked-armored-scout-car/gap_in_upper_hull.jpg" rel="lightbox[field_review_images][Gap in upper hull&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;a  data-cke-saved-href=&quot;//sites/default/files/imagecache/review_cover_full/reviews/sdkfz254-tracked-armored-scout-car/gap_in_upper_hull.jpg&quot; href=&quot;//sites/default/files/imagecache/review_cover_full/reviews/sdkfz254-tracked-armored-scout-car/gap_in_upper_hull.jpg&quot; target=&quot;_blank&quot; id=&quot;lightbox2-download-link-text&quot;&gt;Download Original&lt;/a&gt;]" title="Gap in upper hull">
<img alt="Gap in upper hull" class="inline-review-image imagecache-inline_image_thumb caption" src="/sites/default/files/imagecache/inline_image_thumb/reviews/sdkfz254-tracked-armored-scout-car/gap_in_upper_hull.jpg" title="Gap in upper hull"></a>

Note the part that appears twice:
href=&quot;//sites

This is with absolute links enabled.

For the lightbox2-insert-image.tpl.php file, I have:

<a rel="lightbox[field_review_images][__title__<?php print $download_link ?>]" title="__title__" href="<?php print $linkurl ?>"><img src="<?php print $url ?>" alt="__title__" title="__title__" class="inline-review-image imagecache-<?php print $image_preset_name ?><?php print $class ? ' ' . $class : '' ?>" /></a>

Any ideas?

Thanks,

Eric

Comments

Title:Absolute path and Lightbox issues?Absolute path and Insert/Lightbox issues?
Project:Insert» Lightbox2

Lightbox2 module provides its own integration with Insert, so this is probably coming from Lightbox2's integration, rather than from Insert module.