I have had a great deal of problems getting the CKEditor to work correctly. I have tried ALL versions (for Drupal 7) and all different configurations (in libraries and in modules structures). I have also tried different versions from CKEditor.com. I have went from "not working at all" to my current position where most of it is working but not ALL.

I receive the error:
loadPlugins in ckeditor_modules_enabled() (line 527 of C:\wamp\www\tgs\sites\all\modules\ckeditor\ckeditor.module)

And, I can't get the "Link" dialog box to work. I have tried to add the CKEditor Link Module but nothing works in the dialog box. I have tried "URL", "Email", "Internal Drupal link" but when I click the "OK" button, nothing happens. The dialog box just sits there and there is no processing taking place. I don't find any errors logged either.

Please help. I have spent days working on this and am getting very frustrated. Thanks!

Comments

It seems to get worst. Now the editor will not work period. I am unable to use any buttons or enter text into the editor. The only text format that will work is plain text. I really wish someone could help me with this. I have spent countless hours trying different combinations and configurations and it just isn't stable. I am now unable to enter any content because "plain text" is not sufficient for my needs. SOMEONE PLEASE HELP ME?????

Status:Active» Postponed (maintainer needs more info)

Could you paste full error of ckeditor_modules_enabled here?
Do u have any errors in Firebug (Firefox addon)?

Which version of CKEditor library do u use?

Greetings

Hi, thanks for the reply. I made a decison to change the modules I am using. So, I went with Wsyiwyg. IMCE, IMCE Bridge, Insert, and downloaded the TintMCE Editor. Everything is working correctly. I no longer have the modules and errors so I am unable to send them. If I had more time, I would switch back so I could help out but I am pressed for time. I am using the Drupal Commerce Kickstart devel installation if that helps. If you want to debug this later, I will be happy to send it to you but not for about 4 weeks. Let me know. Thank you for your reply.

Title:loadPlugins in ckeditor_modules_enabled() (line 527 in ...\sites\all\modules\ckeditor\ckeditor.module)[D7] Undefined index: loadPlugins in ckeditor_modules_enabled()
Status:Postponed (maintainer needs more info)» Fixed

I fix it and commit to GIT (diff)

Thx for help and report this bug.

Greetings

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.

Dutch error just occured:
Notice: Undefined index: loadPlugins in ckeditor_modules_disabled() (regel 641 van /var/www/qb104292/data/www/dea.harland.tk/sites/all/modules/ckeditor/ckeditor.module).
Notice: Undefined index: loadPlugins in ckeditor_modules_disabled() (regel 641 van /var/www/qb104292/data/www/dea.harland.tk/sites/all/modules/ckeditor/ckeditor.module).

Should I be worried?