I installed

File Field Sources 7.x-1.7
FileField Sources Plupload 7.x-1.0
Plupload integration module 7.x-1.0

Put plupload_1_5_4 library to folder libraries

All these modules are installed on Drupal 7.18

In type of materials product Number of values Unlimited on image field

But I still see a standard loading images form. Not plupload widget. Checked in Opera 12.12 & Firefox 18.0

Comments

Please check 'admin/reports/status' to be sure that PLupload lib was properly installed and detected.

Status:Active» Fixed

Re-open if needed.

Status:Fixed» Needs review

Just the same here, using 7.19, node gallery and plupload 1.5.5-lib. Activated module itsself and plupload in the global settings of node gallery, however, the widget doesn't load.
admin/reports/status reports that the lib 1-5-5 is installed ok - all green. Status isn't reporting any other issue, too.

No hint in syslog neither in apaches access.log. Just in the apache error log I get:

"File does not exist: /var/www/overlay-ajax, referer: http://fileserver/?q=node/1"

However, dunno if related. When I hit the upload tab of the gallery I get 2 lines telling me about allowed filesize and suffixes, nothing else :(.

TIA.

I used drupal 7.19 and enable this module ,but I can not see any file filed have the config ,and any file upload contorl have no plupload

I have plupload 5.5 detected and installed
I use drupal 7.19
I also installed and activated media and wysiwyg and set CKEditor
When using the media button on ckeditor, media is shown but plupload is not available to upload multiple files, just the single file upload is present

In fact plupload work when I go tirectly to contenu/media
Here if I click on add file plupload popup and I can add multiple file !
But if i go by adding page/ckeditor/media here plupload not pop up

For the moment I'v not uploaded any file/media

Status:Needs review» Fixed

You should ask in CKE's issue queue then...

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.

Issue summary:View changes

I tested in another browser

I'm having the same problem. Plupload doesn't work in CKEditor using the Media module. Any ideas?

#9 - it works for me in CKEditor 3.6 with Media 2.x - but NOT in IE. If IE is in Quirks mode, CKEdtiro just shows up as a giant grey box. Disabling PLUpload and Media Multifield fixes it in IE.