Hi Guys,
I've tried both rc3 and dev (fresh installs) and don't understand why this error is still coming up.
When you navigate Home » Administration » Structure » Pages » page-job_application_add edit, the below message appears below the summary section.

Notice: Undefined index: module in ctools_entity_field_value_ctools_access_summary() (line 225 of /home/xxxx/profiles/recruiter/modules/ctools/plugins/access/entity_field_value.inc).
Notice: Undefined variable: elements in ctools_entity_field_value_ctools_access_summary() (line 232 of /home/xxxx/profiles/recruiter/modules/ctools/plugins/access/entity_field_value.inc).
Notice: Undefined index: module in ctools_entity_field_value_ctools_access_summary() (line 225 of /home/xxxx/profiles/recruiter/modules/ctools/plugins/access/entity_field_value.inc).
Notice: Undefined variable: elements in ctools_entity_field_value_ctools_access_summary() (line 232 of /home/xxxx/profiles/recruiter/modules/ctools/plugins/access/entity_field_value.inc).

xxxx = mypath

I did go through the listed patches and checked that they were applied. I also made sure 1146244-82-node-save-on-insert.patch and 1097248-content-access-node-grants-24.patch and 1011370-profile2-ctools.patch were applied.

Can someone please shed some light on this for me ?

Comments

Status:Active» Closed (duplicate)

thanks klausi,
even though it's a 'Recruiter' issue I have, I did not realize I should check under 'Recruiter Features' issue queue to.
same issue but it seems is not resolved yet