When enabling an extension my entire site breaks. This has happened on different sites I have built.
For this issue I was using fonts but I have had it crash on just checking the extension and hitting save.

In google chrome it says:

"HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request."

I don't believe there is anything wrong with my server configuration and I have tested this on a different server.

I can only fix this by reverting to a backup.

Files: 

Comments

I tested out adaptive theme and it works fine, I only get this problem with panels everywhere

Same problem. Enable extensions but unchecked all extensions in the list.
Disable extensions and the problem goes away.

Fatal error: Call to undefined function generate_page_classes() in /usr/local/www/apache22/data/sites/all/themes/at_panels_everywhere/template.php on line 71

It needs to be updated to at_generate_page_classes()

Assigned:Unassigned» Jeff Burnz
Priority:Normal» Critical

How do I fix this Jeff? Getting WSOD at the moment for reasons mentioned above.

Many thanks

Hey I am also getting this problem but I appear to have it set at 'at_generate_page_classes()' in template.php. For the meantime can anyone tell me how to disable the extensions so that I can get my site at least running again? Would really appreciate it. Thanks

Actually I managed to disable the extensions and now it is working as it should.

Yeah, I really really need to fix this!

Status:Active» Needs review
StatusFileSize
new1.03 KB

You mean like this? I did a simple search/replace.