Hi guys,
Last night we upgraded from 3.9 to 3.10 and have discovered that all our files displayed with Generic File formatter are printing the link as a relative path (no slash) instead of full URL or full relative.
So users get a 'server not found' error because they are trying to download the file from, eg: http://sites/default/files/samplefile.pdf
We have changed the formatter to URL and the full link prints fine. So the database definitely knows the full path. But in Generic formatter we are missing the leading slash (I think?).
No other changes to the field definitions, etc. This occurred because of a round of module updates, and I think FileField is the starting point for the mystery.
Thanks in advance,
JB

Comments

Sorry meant to post earlier re: watchdog.
Aside from the logs being full of 'file not found' errors, there were a couple that popped up when I was investigating a sample node. From the Edit mode, this error was thrown:

FileField was trying to display the file managed/resource/fire_note_104_social_networks.pdf, but it does not exist.

And this is a file that *does* exist at the path:
/sites/default/files/ (+ the path above)
This is bushfire season and people are downloading important information by the hour. Any clues or advice would be very much appreciated.

Category:support» bug

Shifting this to a bug report unless I can figure out what is causing the local disturbance.

Category:bug» support
Status:Active» Closed (fixed)

@boabjohn and I worked out this problem offline. It turns out in the database a bunch of file paths had been messed up because the file directory path had been moved at some point. We updated the file paths in the "files" database table to match the real locations on disk and the problem was resolved.