I have three galleries on my site with the Galleria 7.x-1.0-beta3 module installed with Galleria Library 1.2.9 and I can't get it to work properly in IE9.
Whenever I view the page it sometimes displays just the thumbnails, sometimes the gallery and sometimes nothing. If I refresh the page a second and third time the gallery usually works, but if I go to one of the other galleries nothing is showing except the message "No theme CSS loaded".
I have tried changing the heights and width in both the Galleria configuration and in CSS, since I've seen other have similar issues and that sometimes solve the problem, but to no avail.

I am running an Adaptive Theme 7.x-3.1 subtheme , and have tried with Bartik 7.19, that didn't work.
Yesterday I installed jQuery Update 7.x-2.3 and tried jQuery 1.5, 1.7 and 1.8 with no luck.

Right now because the site is still in production mode, I have not aggregated the CSS files. But I've read that IE doesn't like more than 31 CSS files -if I remember correctly- so I've tried that too and no go.

I've tried the 7.x-1.x-dev version also, with the same results.

Link to the galleries: http://www.stortorvets-gjestgiveri.no/storgjest/nb/galleri

I am at a loss here, because I really like Galleria and I don't have the coding skills to create a similar one from scratch.

Comments

Issue summary:View changes

Added that I've tried with the 7.x-1.x-dev version with the same results.

Nevermind, I gave up on this and am now using Juicebox.

There might be a caching issue with IE9. I've added a timestamp parameter to disable the caching of the theme file. It seems to work now.

Galleria.loadTheme('css/galleria/azur/galleria.azur.min.js?ts=' + (new Date()).getTime());

Eric

@Eric where do you put that line of code?

Issue summary:View changes

Deleted link due to removal of module.

Adding the "+ (new Date()).getTime()" code to js/galleria.load.js sorted out the issue