The command could not be executed successfully (returned: Bootstrap to phase 0. [0.02 sec, 2.87 MB] [bootstrap] Drush bootstrap phase : _drush_bootstrap_drush() [0.03 sec, 3.09 MB] [bootstrap] Load alias @mancanthink.com [0.04 sec, 3.1 MB] [notice] Loading drushrc [bootstrap] "/data/disk/tcotn/distro/001/pressflow-6.28.1-prod/sites/mancanthink.com/drushrc.php" into "site" scope. [0.04 sec, 3.11 MB] , code: 255)

Files: 
CommentFileSizeAuthor
#9 install.txt8.52 KBAntiNSA
#9 barracuda_log.txt210 bytesAntiNSA

Comments

Priority:Normal» Critical

This is now critical for me too. I have always been able to backup and restore. I just made a backup and tried to restore, and the restore operation failed leaving my site offline. As my heart punded I was so hapy that running a verify brought the site back online. I did run bash /var/xdrago/usage.sh

Status:Active» Closed (cannot reproduce)

All requests like this will be ignored from now on and simply closed without any answer. We don't have a time to ask every time for required information/details.

Please tell me what would be useful to trouble shoot this. I have this error on the last two head boa versions. I looked on the front ppage of this project page and couldnt see any required logs to post when asking for help I think this is in direct rel;ation to my recenly high cpu useage. i have installed a new head verion on a fresh linode after changing ips with the lated dev version, but since the database mysiam option I have seen this error message and unable to flush cash or verify.

The command could not be executed successfully (returned: Bootstrap to phase 0. [0.03 sec, 2.87 MB] [bootstrap] Drush bootstrap phase : _drush_bootstrap_drush() [0.03 sec, 3.09 MB] [bootstrap] Load alias @thecenterofthenet.com [0.04 sec, 3.1 MB] [notice] Loading drushrc [bootstrap] "/data/disk/o1/distro/001/pressflow-6.28.1-prod/sites/thecenterofthenet.com/drushrc.php" into "site" scope. [0.04 sec, 3.11 MB] , code: 255)

Status:Closed (cannot reproduce)» Needs review

Category:bug» support
Priority:Critical» Normal
Status:Needs review» Closed (cannot reproduce)

Requests like that are just a noise, sorry. If you are unable or you don't care to submit a proper bug report, with context, steps to reproduce and all required files, please don't ask for help here. Instead try to find a help in the BOA group.

can you post a link to show where I can get the info required to submit a proper bug report and I will try to do it properly?

It is in front of you when you submit a new request - in bold.

Status:Closed (cannot reproduce)» Needs review

StatusFileSize
new210 bytes
new8.52 KB

Sorry OI missed the instructions before
###
### Configuration created on 130316-0313
### with Barracuda version BOA-2.0.6-dev
###
### NOTE: the group of settings displayed bellow will *not* be overriden
### on upgrade by the Barracuda script nor by this configuration file.
### They can be defined only on initial Barracuda install.
###
_HTTP_WILDCARD=YES
_MY_OWNIP=""
_MY_HOSTN=""
_MY_FRONT=""
_THIS_DB_HOST=localhost
_SMTP_RELAY_TEST=YES
_SMTP_RELAY_HOST=""
_LOCAL_NETWORK_IP=""
_LOCAL_NETWORK_HN=""
###
### NOTE: the group of settings displayed bellow
### will *override* all listed settings in the Barracuda script,
### both on initial install and upgrade.
###
_MY_EMAIL="robertp.eaton@gmail.com"
_XTRAS_LIST="PDS CSF CHV FTP SLR"
_AUTOPILOT=NO
_SYSTEM_UPGRADE_ONLY=NO
_DEBUG_MODE=NO
_DB_SERVER=MariaDB
_DB_BINARY_LOG=NO
_DB_ENGINE=MyISAM
_SSH_PORT=1979
_LOCAL_DEBIAN_MIRROR="ftp.debian.org"
_LOCAL_UBUNTU_MIRROR="archive.ubuntu.com"
_FORCE_GIT_MIRROR=""
_DNS_SETUP_TEST=YES
_NGINX_WORKERS=AUTO
_NGINX_DOS_LIMIT=300
_BUILD_FROM_SRC=NO
_PHP_MODERN_ONLY=YES
_PHP_FPM_VERSION=5.3
_PHP_CLI_VERSION=5.3
_PHP_FPM_WORKERS=AUTO
_NGINX_EXTRA_CONF=""
_NGINX_LDAP=NO
_PHP_GEOS=NO
_PHP_MONGODB=NO
_PHP_EXTRA_CONF=""
_LOAD_LIMIT_ONE=1444
_LOAD_LIMIT_TWO=888
_CUSTOM_CONFIG_CSF=NO
_CUSTOM_CONFIG_SQL=NO
_CUSTOM_CONFIG_REDIS=NO
_CUSTOM_CONFIG_PHP_5_2=NO
_CUSTOM_CONFIG_PHP_5_3=NO
_SPEED_VALID_MAX=3600
_USE_MEMCACHED=NO
_NEWRELIC_KEY=
_USE_STOCK=NO
_EXTRA_PACKAGES=
###
### Configuration created on 130316-0313
### with Barracuda version BOA-2.0.6-dev
###

have installed new head. Increased SQL memorey has no effecct. Can verify site without error. Can run chron, and r ebuild registry. Flusing cache through octopus still produces this error:

The command could not be executed successfully (returned: Bootstrap to phase 0. [0.03 sec, 2.87 MB] [bootstrap] Drush bootstrap phase : _drush_bootstrap_drush() [0.03 sec, 3.09 MB] [bootstrap] Load alias @thecenterofthenet.com [0.05 sec, 3.1 MB] [notice] Loading drushrc [bootstrap] "/data/disk/tcotn/distro/001/pressflow-6.28.1-prod/sites/thecenterofthenet.com/drushrc.php" into "site" scope. [0.05 sec, 3.11 MB] , code: 255)

Project:Barracuda» Octopus
Component:Aegir Master Instance» Miscellaneous
Status:Needs review» Closed (cannot reproduce)

I can't reproduce anything like that, so I guess it is some issue with this site you need to debug.

Also, I would recommend that you start debugging with disabling Redis, because it may sometimes cause some confusion - please read and follow the docs: http://omega8.cc/how-to-disable-all-caching-and-aggregation-115

Thanks for the feedback. There was a time years ago when I disabled speedbooster and aggregation. Those days are over as I am more live and boa is so great since then. It has improved so much that it does great with my users most of the time. I see a warning that ip can not be used is already in use sometimes.... I think this is all related. I am trying to find out what is causing this and suspect its a module as with all non core modules disabled I dont think I get that error. Ill post here if I find out exactly what is making this happen.

Status:Closed (cannot reproduce)» Needs review

Ok, even after placing dire with NO.txt in my sites.com directory, and in the sites/all/nodules directory , I have disabled speed booster with header('X-Accel-Expires: 0');

I still get

The command could not be executed successfully (returned: Bootstrap to phase 0. [0.03 sec, 2.87 MB] [bootstrap] Drush bootstrap phase : _drush_bootstrap_drush() [0.03 sec, 3.09 MB] [bootstrap] Load alias @thecenterofthenet.com [0.05 sec, 3.1 MB] [notice] Loading drushrc [bootstrap] "/data/disk/tcotn/distro/001/pressflow-6.28.1-prod/sites/thecenterofthenet.com/drushrc.php" into "site" scope. [0.05 sec, 3.11 MB] , code: 255)

which takes away my capability to restore backuos, flush caches and verify. Id there is anything I missed let me know--
as always thanks for any help.

Status:Needs review» Closed (cannot reproduce)

Please don't re-open closed ticket. Debugging your custom sites is not a part of the project/support, especially when the problem can't be reproduced.

Status:Closed (cannot reproduce)» Needs review

have disabled all aggregation with
unset($conf['preprocess_js']);
unset($conf['preprocess_css']);

Status:Needs review» Closed (won't fix)

Status:Closed (won't fix)» Fixed

|The newest dev release 4 hours ago fixed it.

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.