When i am enable a fild as block i become this error message:

Notice: Undefined index: fieldblock in fieldblock_field_display_submit() (row 54 from C:\wamp\www\mysite\sites\all\modules\fieldblock\fieldblock.module).

Comments

same here. most recent drupal 7 version in use.

@sic
Did you use the DisplaySuite Module?. I'm not sure whether it is perhaps in conjunction with DS Module... I think I had turned on for test purposes...

Status:Active» Postponed (maintainer needs more info)

Thanks for your bug report. Unfortunately I cannot reproduce the problem because you didn't provide much information to work with. Please tell me:
- your Drupal version,
- which modules are installed (like Display Suite),
- the URL of the page where you encountered the error,
- the exact steps to reproduce this error,
- if you can reproduce the error on a clean Drupal installation,
- anything else you think might be relevant.
Thanks.

Status:Postponed (maintainer needs more info)» Needs review
StatusFileSize
new440 bytes

Steps to reproduce the bug:

  1. Fresh install of D7
  2. create a content type with some fields
  3. activate the Field as Block module
  4. activate the Field group module
  5. Go to the "Manage display" of the above content type and activate a block for a field
  6. Get error

The module does not take care of the additions that may be made by other contributed modules.
The patch below fixes this.

Status:Needs review» Reviewed & tested by the community

bug confirmed.
patch fixes it.

Confirmed fixed with the patch (tested on Drupal-7.22).

Status:Reviewed & tested by the community» Fixed

Committed and pushed to the repository. Thank you!

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.