I'm using CKeditor 4.1.1 in D7.22, and having happily gotten CKeditor working, I have just run into an oddity. I'm trying to add the Asset module to the site, but having carefully gone through the configuration process I seem to have run into a bug somewhere when I try to configure the new Asset buttons into CKeditor. At this point I find that the drag and drop for moving buttons into and out of the toolbar simply doesn't work any more.
I assume that something must be interfering with the functionality, but I can't work out what. I've tried clearing all the caches, disabling the Asset module, using another browser... nothing seems to work.
Have anyone come across this and could you give me an idea of what the problem might be?

Comments

Do you have any JS error? Are you sure that it worked before? In that case, this issue should be moved to the Asset queue.

I am also unable to move buttons, using 4.1.2. I'm not using the Assets module, however.

In my console I have this error as soon as I try to move a button:
Uncaught TypeError: Object #<Object> has no method 'contains' jquery.ui.sortable.min.js:45

I'm curious to know if martink has determined whether the error is specific to using the Assets module.

No, it is not. I'm not using this module but I experience the same behavior.
Same problem with CKeditor 4.1.3

[Edit] : going back to Jquery 1.5 seems to solve the problem. But it is quite annoying in order to use new JQuery plugins. And it worked with older versions of CKEditor even with JQuery 1.8

Hi. I have the same problem when using CKeditor 4+ and jQuery 1.8.
When I use JQuery 1.7 it is ok.

jQuery update set to 1.7 did it. Thanks gilsbert!

Going from jQuery 1.8 to 1.7 fixed the issue for me too. Thanks gilsbert!!

-Frederico