The following warnings are produced when generating a sub-theme using drush with the "without-rtl" option

$ drush zen "Sample Zen" sample --without-rtl
unlink(/Users/me/Documents/htdocs/beta/sites/all/themes/sample/css/layouts/_fixed-rtl.css): No such file or  directory drush.inc:745 [warning]
file_get_contents(/Users/me/Documents/htdocs/beta/sites/all/themes/sample/css/layouts/_fixed.css): failed to  open stream: No such file or directory zen.drush.inc:115 [warning]
unlink(/Users/me/Documents/htdocs/beta/sites/all/themes/sample/css/layouts/_responsive-rtl.css): No such file or directory drush.inc:745 [warning]
file_get_contents(/Users/me/Documents/htdocs/beta/sites/all/themes/sample/css/layouts/_responsive.css):  failed to open stream: No such file or directory zen.drush.inc:115 [warning]
unlink(/Users/me/Documents/htdocs/beta/sites/all/themes/sample/css/components/_misc-rtl.css): No such file or directory drush.inc:745[warning]
file_get_contents(/Users/me/Documents/htdocs/beta/sites/all/themes/sample/css/components/_misc.css): failed  to open stream: No such file or directory zen.drush.inc:115 [warning]
Starter kit for "Sample Zen" created in: /Users/me/Documents/htdocs/beta/sites/all/themes/sample

The sub-theme is created (as indicated), although I'm not sure if it's properly done. First time with 7.x-5.3 and the file structure is quite different.

Comments

Priority:Normal» Major

Thanks for the report! hmm… I know I checked this before releasing.

Well, nuts. Maybe I only checked drush without the --without-rtl. :-p I've confirmed this bug.

Fortunately, (fortunately?) I'm already planning a 7.x-5.4 release within the week to fix another major bug for sub-themes upgrading from 7.x-5.1.

I see the bug. The good news is that the normal (LTR) .scss and .css files were created properly. The drush zen command just failed to delete the -rtl files properly.

Version:7.x-5.3» 7.x-5.x-dev
Status:Active» Fixed

Not necessary since it went straight to dev, but RTBC+1. The latest dev doesn't have this problem anymore. Thanks @JohnAlbin!

I'm rolling a 7.x-5.4 momentarily.

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.