When adding contents, the texts do not show up in the editor.
It seems to get hidden inside the WYSWYG automated div.
The source code looks like this.

<div id="UMS_TOOLTIP" style="position: absolute; cursor: pointer; z-index: 2147483647; background-color: transparent; top: -100000px; left: -100000px; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial; "><img class="UMSRatingIcon" id="ums_img_tooltip" />Hi Nice to meet you</div>

When I remove all this code in the Source Editor, and try typing something, WYSWYG works once again.

<p>Hi Nice to meet you</p>
<div id="UMS_TOOLTIP" style="position: absolute; cursor: pointer; z-index: 2147483647; background-color: transparent; top: -100000px; left: -100000px; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial; "><img class="UMSRatingIcon" id="ums_img_tooltip" /></div>

Do you know how I can fix this?

*I am using CKEditor 3.6.6.7689 WYGIWYS 7.x-2.2 on drupal 7.23 running locally

Comments

Can you please give step-by-step instructions, so that I can try to duplicate this behavior?

Thanks for reply, jhmoore

There is not much instruction.
Content > add content > Article (or any type of content).
When you click on body, it does not respond.
When you start typing, the texts will not show up at all. In the source code, the typed texts are shown up like the code I have posted.

Note: it occasionally works fine, but in most cases no.

Any idea?

Unfortunately, I'm not able to duplicate this.

Have you tried using another editor besides CKEditor? The problem might be with your CKEditor library.

I just tested out on different browsers (Chrome and Firefox), and it works like charm!
It could have been my Safari setting, though I have no idea what could affect this..

* I also tested out on YUI and niceEdit. It was the same situation.

Interesting; all three editors failed only in Safari? You said this is a local installation, but have you tried editing the site from another computer (with Safari)?

Status:Active» Needs work

It has been only worked from one computer so far.
I will have a chance to test it out sometime next week.
Let me follow up with how it does from a different computer.

Issue summary:View changes

Edited to show the code.