Op 28 november organiseert One Shoe wederom een Drupalcafé met ditmaal als onderwerp: Webrichtlijnen

Ditmaal behandelen een speciaal onderwerp; “de Webrichtlijnen”. De Webrichtlijnen zorgen voor een toegankelijke , kwalitatief hoogwaardige website, op basis van de internationale normen voor het ontwerpen van en het bouwen en beheren van websites.

Hoewel toegankelijkheid altijd goed is, kunnen de webrichtlijnen een uitdaging voor ontwikkelaars en web designers opleveren . Er zijn veel regels en het is niet altijd duidelijk of en hoe ze te implementeren. Drupal en webrichtlijnen specialist Twan van Houtum heeft ruime ervaring in het werken met de webrichtlijnen en zal zijn kennis met de groep delen.

De tweede presentatie zal gegeven worden door Hanno Lans, drupaldeveloper bij KING/ICTU. Hij zal inzicht geven in het project: instrumentarium webtoegankelijkheid.

Twan zal de aftrap geven voor dit Drupalcafé gevolgd door Hanno Lans.

One Shoe is enthousiast om deze Drupalcafé hosten en we kijken uit naar een andere gezellige avond . Het programma wordt ;

17.00 zaal open
17.30 presentatie Twan van Houtum
18.15 pauze
18.30 presentatie Hanno Lans
19.00 netwerk borrel
20.00 einde

Deelname is gratis na registratie op Meetup: http://www.meetup.com/drupalnetherlands/

Datum : 28 november 2013
Tijd : 17:00-20:00
Locatie : One Shoe Janskerkhof 16 , 3512 EA Utrecht
Informatie : 030-2317521 / info@oneshoe.nl / www.oneshoe.nl

OPROEP AAN ALLE : Voor het Drupalcafé van december zijn we nog opzoek naar thema's en sprekers . Dien uw thema ideeën en / of bereidheid om een presentatie te geven aan via info@oneshoe.nl met het onderwerp header " Drupalcafe onderwerp".

Drupalcafé is een open bijeenkomst / forum, voor- en door Drupal enthousiastelingen . Drupalcafé biedt ruimte voor presentaties , open discussies en inspirerende demonstraties die het delen van kennis van Drupal te bevorderen. Onder het genot van een drankje , we presenteren en bespreken van relevante ontwikkelingen met betrekking tot het Drupal open source software , maar ook aangrenzende onderwerpen . Drupalcafé is een maandelijks evenement , bezocht door ICT -managers , ( Drupal ) software- ontwikkelaars en mensen die geïnteresseerd zijn in open source CMS-software .