Hello,

I just installed Video moodule and check with MavenHosting that ffmpeg is installed in /usr/bin/ffmpeg.

When i clic on upload button i have the following error message.

The Full error message is : "warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for sites/default/files/video_thumbs/25664/video-thumb-for-25664-1.png in /home/cvhennin/public_html/sites/all/modules/video/plugins/ffmpeg.inc on line 190."

VideoThumbs folder is correctly created and subfolder too, but no thumnails !
Where is the problem ?

Vincent

Comments

i can see uploaded files in /sites/default/files but same error message with ffmpeg_wrapper :

warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for sites/default/files/video_thumbs/25666/video-thumb-for-25666-1.png in /home/cvhennin/public_html/sites/all/modules/video/plugins/ffmpeg_wrapper.inc on line 192.

Any help is welcome !

Vincent

ffmpeg location problem !
Mavenhosting gave me a wrong path for ffmeg on my server !

Video module is working now with ffmpeg !

Vincent

Status:Active» Closed (fixed)

Hi there, I've got excactly the same problem, and would like to know what is then the correct path for ffmpeg.

Thanks, Nandor

Status:Closed (fixed)» Active

Aye, exact same issue here. I get one copy of the error for every thumbnail I've asked the site to generate. Except I know where ffmpeg is:

$ whereis ffmpeg
ffmpeg: /usr/local/bin/ffmpeg

And ffmpeg_wrapper is pointed exactly there. I know it's actually finding ffmpeg, because the test conversion works just fine. Is there any more information I can give that would help?

The module is perfect for what I'm trying to do, but I would really like to have thumbnails for my videos. Thanks in advance.

warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for sites/default/files/video_thumbs/9/video-thumb-for-9-1.png in /home2/threewestwinds/webapps/video_design/sites/all/modules/video/plugins/ffmpeg_wrapper.inc on line 192.

You need to set up FFMPEG properly and try manual command and see whether its working, it might help. Video module doesnt have such an error, issue is with your configurations :).

Status:Active» Closed (fixed)

I just had to set the desired output format, which I had somehow failed to notice several times despite (I thought) following the instructions and going over the configuration page with a fine toothed comb. Thanks for the help.

I Have same problame to, this is the message ==>warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for sites/default/files/video_thumbs/16/video-thumb-for-16-5.png in C:\xampp\htdocs\drupal_video\sites\all\modules\video\plugins\ffmpeg.inc on line 190. I using windox xp and my ffmpeg path in C:\ffmpeg, I have succes install ffmpeg in my xampp.....please help me....!!!