When I enable token module (alpha or dev version) i get this error:
* Notice: Undefined index: label en entity_metadata_token_info_alter() (línea 55 de /home/owngwfek/public_html/drupal7/sites/all/modules/entity/entity_metadata/entity_metadata.tokens.inc).
* Notice: Undefined index: label en entity_metadata_token_info_alter() (línea 60 de /home/owngwfek/public_html/drupal7/sites/all/modules/entity/entity_metadata/entity_metadata.tokens.inc).
* Notice: Undefined index: label en entity_metadata_token_info_alter() (línea 55 de /home/owngwfek/public_html/drupal7/sites/all/modules/entity/entity_metadata/entity_metadata.tokens.inc).
* Notice: Undefined index: label en entity_metadata_token_info_alter() (línea 60 de /home/owngwfek/public_html/drupal7/sites/all/modules/entity/entity_metadata/entity_metadata.tokens.inc).
* Notice: Undefined index: label en entity_metadata_token_info_alter() (línea 55 de /home/owngwfek/public_html/drupal7/sites/all/modules/entity/entity_metadata/entity_metadata.tokens.inc).
* Notice: Undefined index: label en entity_metadata_token_info_alter() (línea 60 de /home/owngwfek/public_html/drupal7/sites/all/modules/entity/entity_metadata/entity_metadata.tokens.inc).

Files: 

Comments

Status:Active» Postponed (maintainer needs more info)

I'm unable to reproduce that. Have you also used the dev version from entity metadata?

If so please report which modules you have installed on the site.

StatusFileSize
new486.09 KB

I tried 7.x alpha3 and dev version of token module and both i get error with entity_metadata. I install a lot of modules in dev version and drupal 7 beta 1 for test it. I know, I should not be but I am testing.

Sorry, my english is not so good. ;)

ah, that's a lot :)
There was such a problem in drupal commerce I think, try update/disabling it.

I also have drupal commerce installed (latest recommended versions).
I get the same error messages while defining a rule condition (through the UI).

I too have the same issue.

Hi,
Same issue.
I started with a new install :
drupal 7 beta1 + drupal commerce 7.x-1.0-alpha2 + Entity metadata et CRUD 7.x-1.0-beta.
I started to enable Token 7.x-1.0-alpha3.
Then I enabled entity, views, adressfield and rules.
Next, I enabled Drupal Commerce modules by modules, from Commerce to 'order' (first warning), then 'product' (2eme warning) and 'product ref' (third warning).
I have enabled the remain modules for an e-commerce install without another warnings but the 3 above.
That's the only way I can help, I hope it will be helpfull for a clever guy than me !

Notice: Undefined index: und in EntityStructureWrapper->getPropertyLanguage() (line 332 of /home/alabamar/public_html/inmotion/sites/all/modules/entity/entity_metadata/entity_metadata.wrapper.inc).

as long as i don't have token and entity metadata enabled simultaneously, i do not get this error. usually appears on node edit/create pages.

# Notice: Undefined index: label in entity_metadata_token_info_alter() (line 55 of /home/drgmaps/www/dev/sites/all/modules/entity/entity_metadata/entity_metadata.tokens.inc).
# Notice: Undefined index: label in entity_metadata_token_info_alter() (line 60 of /home/drgmaps/www/dev/sites/all/modules/entity/entity_metadata/entity_metadata.tokens.inc).

I get this error after I install and enable page_title module. If I disable page_title then the error goes away. I do have drupal commerced installed and enabled.

I receive a similar message when comparing datestamp field to site current time using Rules.

Component:Entity Metadata» Entity CRUD API - main
StatusFileSize
new508 bytes

I am not seeing the messages described in the original post; however, I am seeing the problem in #7.

The problem there arises if you don't have locale/content translation enabled, the langcode is still set, but it is set to undefined ('und') but this does not get returned from the language list function call. The code assumes if the langcode is set, it will be in the list, so it just needs to check.

Attached a patch. (Not for the original issue, but for #7.)

This seems related: http://drupal.org/node/936738

Status:Postponed (maintainer needs more info)» Fixed

Patch in #10 make sense, although I don't see how this comes to play with this. Anyway, as it's a good fix, I've committed it. Please, reopen if problems occur.

patch doesnt work for me:

Warning: class_implements(): Class AdvertisementEntityController does not exist and could not be loaded в функции entity_crud_get_info() (строка 289 в файле /home/u3220/domains/u3220.rapid.vps-private.net/sites/all/modules/entity/entity/entity.module).
Warning: in_array(): Wrong datatype for second argument в функции entity_crud_get_info() (строка 289 в файле /home/u3220/domains/u3220.rapid.vps-private.net/sites/all/modules/entity/entity/entity.module).
Warning: class_implements(): Class AdvertisementEntityController does not exist and could not be loaded в функции entity_crud_get_info() (строка 289 в файле /home/u3220/domains/u3220.rapid.vps-private.net/sites/all/modules/entity/entity/entity.module).
Warning: in_array(): Wrong datatype for second argument в функции entity_crud_get_info() (строка 289 в файле /home/u3220/domains/u3220.rapid.vps-private.net/sites/all/modules/entity/entity/entity.module).
Notice: Undefined index: label в функции entity_metadata_token_info_alter() (строка 55 в файле /home/u3220/domains/u3220.rapid.vps-private.net/sites/all/modules/entity/entity_metadata/entity_metadata.tokens.inc).
Notice: Undefined index: label в функции entity_metadata_token_info_alter() (строка 60 в файле /home/u3220/domains/u3220.rapid.vps-private.net/sites/all/modules/entity/entity_metadata/entity_metadata.tokens.inc).

Status:Fixed» Closed (fixed)

Automatically closed -- issue fixed for 2 weeks with no activity.

Status:Closed (fixed)» Active

Status:Active» Closed (fixed)

kervi, I'm unsure whether your issue is related. Please open a new issue and describe when the errors occur. Also, which module adds the AdvertisementEntityController ?

Fago, sorry for waste yout time. The problems was in module Advertisement. After uninstall and remove it, the problem is gone.

thank u.