Log in to search.
Summary Status Priority Category Version Component Replies Last updatedsort ascending Assigned to Created
Could not hide inline entity form field completely Active Normal Bug report 7.x-1.5 Miscellaneous 1 3 days 19 hours 5 days 5 hours
Function entityreference_prepopulate_get_values() is not respecting og_context setting in the manage fields page for the content type Active Normal Bug report 7.x-1.4 Code 1 5 days 2 hours steven_corriveau 5 days 2 hours
Module cleanup and better integration for OG's "create" permissions Needs work Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 17 1 week 3 days Amitaibu 1 year 2 weeks
Entity reference prepopulate does not work on multiple OG Audience fields Needs work Normal Bug report 7.x-1.3 Code 14 1 month 4 weeks 9 months 3 weeks
"Action to take when Prepopulating" fails for Entitityreferences exposed on "Add to Cart" form. Active Normal Bug report 7.x-1.4 Code 2 months 20 hours 2 months 20 hours
Doesn't work with file entity file/add path Active Normal Bug report 7.x-1.4 Code 3 2 months 1 week 1 year 5 days
user refrerence, doesnt give an error msg if no valid user is submited Active Normal Bug report 7.x-1.3 Code 7 months 2 weeks 7 months 2 weeks
CerException: Cannot create invalid reference to remote entity. in CerHandler->reference() (regel 287 Active Normal Bug report 7.x-1.3 Code 6 7 months 3 weeks 12 months 2 days
redirect only works if og perms setup for bundle Active Major Bug report 7.x-1.3 Code 1 8 months 2 weeks 8 months 2 weeks
PHP Fatal error: Call to undefined function og_is_group_audience_field() Active Normal Bug report 7.x-1.1 Code 3 9 months 1 week 1 year 3 months
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in entityreference_view_widget_field_widget_form() Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 5 1 year 2 weeks 1 year 8 months
Population doesn't work when groups audience is not required Active Major Bug report 7.x-1.2 Code 1 1 year 2 weeks 1 year 3 weeks
Documentation and Collaboration to Increase Usability of this Module Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 1 year 4 months 1 year 4 months
Out of memory when edit page with workflow Active Critical Bug report 7.x-1.1 Code 1 1 year 5 months 1 year 6 months
getting form_set_error when the entityreference field is required Active Critical Bug report 7.x-1.x-dev Code 8 1 year 6 months 1 year 10 months
Redirect settings doesn't work Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 year 8 months 1 year 8 months
Reference not being passed when no results exist in views Active Normal Bug report 7.x-1.0 Code 1 1 year 9 months 1 year 9 months
Database/SQL errors when non-numeric id is used Active Normal Bug report 7.x-1.x-dev Code 1 year 10 months 1 year 10 months
Documentation about action / fallback seems unclear Active Normal Bug report 7.x-1.0 Documentation 2 years 3 weeks 2 years 3 weeks
Subscribe with RSS Subscribe to Issues for Entityreference prepopulate